SINGEL "AMANDA"

Roger Rönning aktuell med nya singeln ”Amanda” tagen från hans kommande album med release hösten 2014.

I höstas kom det akustiska albumet "tretton akustiska låtar" som spelades in med liten sättning live i studio. Den här gången kan vi se fram emot ett studioalbum med nyskrivna låtar varifrån första singeln "Amanda" är hämtad men det rör sig även den här gången om en akustisk organisk ljudbild.
:: LÄS MER
 
 

ROGER RÖNNING I NYTT AKUSTISKT FORMAT

Roger Rönning är en av våra finaste artister och låtskrivare. Hans välskrivna svenska texter och varsamt sträva röst ligger bakom många kvalitativa radioklassiker genom åren, däribland ”Det händer bara en gång”, ”Tiden bara går” och ”Ingen kvinna, ingen man”. Under de senaste åren har han upplevt en kreativ renässans. I höstas kom vinylalbumet ”Att finnas till”, som spelades in med fullt band.

:: LÄS MER
 

RELEASESPELNING AV NYA ALBUMET

 
 

"HALVA MÅNEN"

 
 

"DET HÄNDER BARA EN GÅNG"

 
 

ROGER RÖNNING FIRAR 35 ÅR SOM SKIVARTIST OCH GER UT ETT VINYLALBUM.

(Vinylalbumet släpps endast i en begränsad numrerad upplaga. )

För några år sedan fick Roger Rönning en kreativ nytändning som resulterade i hans finaste sånger på mycket länge.  Hans kreativa ”flow” håller i sig och har nu resulterat i ett nytt fräscht album med titeln "Att finnas till",  ett album som skildrar  livet från alla skeden. En resa genom saknad, som landar i hoppfullhet och ljus.

:: LÄS MER
 
 

SINGEL - "PÅ PLANET FRÅN ROM"

Version av albumlåten "På planet från Rom".
 

 

 
 
 
 
 
 
 
   
   

PRM RECORDS
Box 4069, 18304 Täby
prmrecords@rogerronning.com

© 2012 ROGER RÖNNING | Webprod: blomill