NY SINGEL "AMANDA"

 

Roger Rönning aktuell med nya singeln ”Amanda” tagen från hans kommande album med release hösten 2014.
 

I höstas kom det akustiska albumet "tretton akustiska låtar" som spelades in med liten sättning live i studio. Den här gången kan vi se fram emot ett studioalbum med nyskrivna låtar varifrån första singeln "Amanda" är hämtad men det rör sig även den här gången om en akustisk organisk ljudbild.

Många av Roger Rönnings låtar gör oss uppmärksamma på vardagsögonblick. Saker som många av oss är med om, men alltför sällan stannar upp och reflekterar över. Han tar sällan till de största orden. Men det är goda ord.
– Jag kan inte skriva om att leva i en turnébuss och partaja, konstaterar han. Det är inte så min tillvaro ser ut. Jag har levt i en familjesituation de senaste åren och det avspeglar sig självklart i texterna.De musikaliska kläderna har dock varierat beroende på vem jag har samarbetat med, den teknik som funnits tillhanda och den musikaliska tidsandan, konstaterar han. Det är alltid spännande att se vad sådant kan resultera i.

Singelrelease: ”Amanda” den 4 februari 2014 tagen från kommande album med release hösten 2014.För Promotion och andra frågor:
Rickard Werecki Lycknert, Werecki Company
Telefon: +46(0)707-178008
E-post: pr@werecki.com
Webb: www.werecki.com 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
   
   

PRM RECORDS
Box 4069, 18304 Täby
prmrecords@rogerronning.com

© 2012 ROGER RÖNNING | Webprod: blomill